Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Logitech Powerplay Wireless Charging Gaming Mouse Pad για Logitech G903 και G703 (943-000110)

009524
Εκπτωση
27%
135.99
99.90
Κερδίζετε: 36.09 (27%)
Επιστροφή μελών gamescom: 2.00 ευρώ
Εξαντλήθηκε
Εξαντλημένο προϊόν
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο!
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

POWERPLAY Σύστημα ασύρματης φόρτισης

Λειτουργίες:

Επανάσταση στο PC Gaming. Χωρίς καλώδια, χωρίς περιορισμούς, χωρίς διακοπές.

Με τις τεχνολογίες POWERPLAY™ και LIGHTSPEED™, η Logitech G ξεπέρασε τα εμπόδια που υπήρχαν και κατάφερε να προσφέρει ασύρματη σύνδεση υψηλής απόδοσης για παιχνίδια. Η καθυστέρηση κατά την εισαγωγή εντολών, οι διακοπές της ασύρματης σύνδεσης και οι άδειες μπαταρίες ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Καλώς ορίσατε στο μέλλον του ασύρματου PC gaming, το οποίο επιτεύχθηκε μέσω της προηγμένης επιστήμης και της απαράμιλλης κατασκευής.

Τεχνολογία φόρτισης POWERPLAY.Απεριόριστη ισχύς.

Μέσω της καινοτόμου χρήσης ηλεκτρομαγνητικού συντονισμού, η βάση POWERPLAY δημιουργεί ένα ενεργειακό πεδίο πάνω από την επιφάνειά της. Αυτό επιτρέπει τη φόρτιση κατά τη χρήση και παρέχει ισχύ ασύρματα χωρίς να επηρεάζει τη μέτρηση ακριβείας και τη μετάδοση δεδομένων ενός ποντικιού για παιχνίδια υψηλής απόδοσης. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε μια συσκευή με μόλις 2 mm πάχος δεν ήταν απλή υπόθεση. Μέχρι που ασχολήθηκε η Logitech G.

Μονάδα POWERCORE. Απεριόριστο παιχνίδι.

Το ενεργειακό πεδίο POWERPLAY μετατρέπεται σε ρεύμα φόρτισης από τη μονάδα POWERCORE™, η οποία συνδέεται μαγνητικά στα συμβατά ασύρματα ποντίκια. Το πλεονέκτημα της τεχνολογίας POWERPLAY είναι ότι μπορεί να φορτίζει το ποντίκι σας όταν παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι, αλλά και όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Το κάναμε τόσο απλό. Απλώς μένει φορτισμένο. Επομένως, μπορείτε να φτιάχνετε ομάδες, να ανεβαίνετε επίπεδα και να συμμετέχετε σε raid χωρίς περιορισμούς... και χωρίς σταματημό. Επ’ άπειρον.

Ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED. Πραγματική ελευθερία, προηγμένη απόδοση.

Η Logitech G εφηύρε την ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED για να προσφέρει την απόλυτη λύση στο ασύρματο gaming υψηλών επιδόσεων. Η ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED είναι το ίδιο γρήγορη ή και γρηγορότερη από την αντίστοιχη τεχνολογία πολλών κορυφαίων ενσύρματων ποντικιών του ανταγωνισμού. Έτσι, απολαμβάνετε την ελευθερία που προσφέρει η ασύρματη σύνδεση χωρίς συμβιβασμούς.

Mouse pad με υφασμάτινη και με σκληρή επιφάνεια. Επιλέξτε την επιφάνεια που θέλετε.

Προσαρμόστε την απόδοσή σας με βάση το mouse pad που επιλέξατε. Συμπεριλάβαμε mouse pad τόσο με υφασμάτινη όσο και με σκληρή επιφάνεια για να μπορείτε να προσαρμόζετε το παιχνίδι σας και να τα αλλάζετε όποτε θέλετε. Το POWERPLAY θα ταιριάξει άμεσα στο στυλ σας.

Ποντίκια για παιχνίδια με τεχνολογία POWERPLAY. Απλώς προσθέστε τη μονάδα POWERCORE™.

Η παρεχόμενη μονάδα POWERCORE επιτρέπει στα συμβατά ασύρματα ποντίκια να χρησιμοποιούν την τεχνολογία POWERPLAY. Λειτουργεί με τα ολοκαίνουργια ασύρματα ποντίκια για παιχνίδια G903 και G703. Αντικαταστήστε εύκολα τη μαγνητική μονάδα POWERCORE και είστε έτοιμοι για ασύρματη φόρτιση.

Προσαρμοζόμενος φωτισμός RGB. Συγχρονίστε το χρώμα με το χρώμα του εξοπλισμού σας για παιχνίδια.

Το G ανάβει με υπέροχο χρώμα RGB. Χρησιμοποιήστε το Logitech Gaming Software για να ορίσετε το φωτισμό ώστε να ταυτίζεται με το φωτισμό του υπόλοιπου εξοπλισμού σας, επιλέγοντας μέσα από 16,8 εκατομμύρια χρώματα. Μπορείτε, επίσης, να συγχρονίσετε το χρώμα και τα εφέ φωτισμού με τα αντίστοιχα των ποντικιών για παιχνίδια, των πληκτρολογίων και των σετ μικροφώνου-ακουστικών Logitech G για μια ομοιόμορφη εμφάνιση και αίσθηση.1

*Απαιτείται το Logitech Gaming Software.

Ενσωματωμένη ασύρματη σύνδεση .Ενσωματωμένος δέκτης κοντά στο ποντίκι σας.

Σχεδιάσαμε το POWERPLAY με έναν ενσωματωμένο ασύρματο δέκτη LIGHTSPEED, ώστε το ποντίκι για παιχνίδια να μπορεί να δημιουργεί ζεύξη απευθείας με τη βάση POWERPLAY. Με αυτόν τον τρόπο δεν είναι απαραίτητη η χρήση πρόσθετου δέκτη δεδομένων USB. Παρακαλούμε.

 

Προδιαγραφές:

Κωδικός προϊόντος

    943-000110

Πληροφορίες για την εγγύηση

    Διετής περιορισμένη εγγύηση υλικού

Απαιτήσεις συστήματος

    Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

    Θύρα USB (για δεδομένα και τροφοδοσία)

    Σύνδεση στο Internet για το Logitech Gaming Software

Περιεχόμενα συσκευασίας

    Βάση POWERPLAY

    Μονάδα POWERCORE

    Mouse pad με σκληρή επιφάνεια για παιχνίδια (G440)

    Mouse pad με υφασμάτινη επιφάνεια για παιχνίδια

    Τεκμηρίωση χρήστη

 

Φυσικές προδιαγραφές:

    Ύψος: 321 mm

    Πλάτος: 344 mm

    Βάθος: 43 mm

    Ύψος μονάδας ελέγχου: 11 mm

    Πάχος επιφάνειας φόρτισης: 2 mm

    Πάχος mouse pad με υφασμάτινη επιφάνεια: 2 mm

    Πάχος mouse pad με σκληρή επιφάνεια: 3 mm

    Μήκος καλωδίου (Τροφοδοσία/φόρτιση): 1,83 M

Μπορεί να σε ενδιαφέρει...