Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-21:00 , Σάββατο 10:00-15:00  -  Με αγορές πάνω από 80€ ή επιλεγμένα προιόντα έχεις Δωρεάν Μεταφορικά

Xbox One Sims 4

5030943122403
Εκπτωση
50%
59.99
29.90
Κερδίζετε: 30.09 (50%)
Τιμή σε πόντους: 2990 πόντοι
Πόντοι επιβράβευσης: 60 πόντοι
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
6 Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Το The Sims 4, το παιχνίδι που σου επιτρέπει να παίξεις με τη ζωή όπως ποτέ άλλοτε, κατέφτασε στις κονσόλες με χειρισμό φτιαγμένο στα... μέτρα ενός χειριστηρίου για να απολαύσεις όλη την εμπειρία The Sims δίχως συμβιβασμούς!

Δημιούργησε Sims με νοημοσύνη και συναισθήματα, οι αντιδράσεις των οποίων είναι πιο ολοκληρωμένες και επηρεάζονται από τις σχέσεις τους και τα συναισθήματα τους. Νέα, εύχρηστα και διασκεδαστικά εργαλεία, όπως το νέο Create A Sim, και το ανανεωμένο Build Mode για να χτίζεις μοναδικά σπίτια! Έλεγξε το μυαλό, το σώμα και τη καρδιά των Sims σου μέσα από το δυναμικό παιχνίδι και ζωντάνεψε τις ιστορίες τους.

  • Νέοι Sims. Δημιουργήστε και ελέγξτε πιο έξυπνους και πιο συναισθηματικούς Sims.
  • Νοημοσύνη. Οι Sims σου κινούνται και αντιδρούν με ακόμα πιο αληθινό τρόπο. Κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τα συναισθήματα τους αντικατοπτρίζονται στη γλώσσα του σώματος τους. Επίλεξε την προσωπικότητα, τις προσδοκίες και εξερευνήστε το εύρος των στόχων τους μέσα από τις σκέψεις, τις ικανότητες, την καριέρα και τις αναμνήσεις τους.
  • Συναισθηματικό βάθος. Για πρώτη φορά, οι Sims νιώθουν και εκφράζουν συναισθήματα. Οι Sims σου μπορούν να νιώσουν πολλά συναισθήματα σε διαφορετικό βαθμό τα οποία επηρεάζονται από άλλους Sims, κινήσεις, γεγονότα, αναμνήσεις ή ακόμα και από τα ρούχα και τα αντικείμενα τα οποία επιλέγεις. Τα συναισθήματα σού δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις πιο πλούσιες ιστορίες με ακόμα περισσότερους τρόπους.
  • Νέα εργαλεία δημιουργίας. Τα εργαλεία δημιουργίας των Sims και της κατασκευής σπιτιών έχουν βελτιωθεί και σου προσφέρουν ακόμα περισσότερους τρόπους για να φτιάξεις τα πάντα όπως πραγματικά θέλεις.
  • Πλούσιες ανταμοιβές. Κέρδισε νέα αντικείμενα, εμφανίσεις και χαρακτηριστικά συμμετάσχοντας σε διοργανώσεις, ανακαλύπτοντας συλλεκτικά αντικείμενα και ξεκλειδώνοντας επιτεύγματα.
Βίντεο Προϊόντος
Loading the player...
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...