Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Xbox One Halo Master Chief Collection

004978
Εκπτωση
40%
Xbox One Halo Master Chief Collection
49.99
29.90
Κερδίζετε: 20.09 (40%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.60 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
10+ Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Για πρώτη φορά, ολόκληρη η ιστορία του Master Chief είναι σε μία κονσόλα. Με ένα re-mastered Halo 2: Anniversary, μαζί με το Halo: Combat Evolved Anniversary, το Halo 3 και Halo 4, νέα ψηφιακή σειρά το Halo: Nightfall, και πρόσβαση στο Halo 5: Guardians Beta, αυτή είναι η υπέρτατη εμπειρία Halo!

Χαρακτηριστικά

  • The Complete Master Chief Story. Τιμώντας τον εικονικό ήρωα και το επικό ταξίδι του, ολόκληρη η ιστορία του Master Chief είναι εδώ με το Master Chief Collection. Το Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 και Halo 4 περιλαμβάνονται στο Xbox One στα 60fps, συνολικά 45 campaign αποστολές καθώς και περισσότερους από 100 multiplayer (συμπεριλαμβανομένων των αρχικών Halo Combat Evolved χαρτών) και Spartan Ops χάρτες.
  • Halo 2: Anniversary. Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια Halo, ο αγαπημένος ήρωας επέστρεψε. Διαθέτει ένα πλήρως remastered campaign με "Classic Mode" που σου επιτρέπει να αλλάξεις άμεσα μεταξύ του νέου παιχνιδιoύ και του αρχικού από το 2004. Αποκάλυψε νέα στοιχεία από την ιστορία του Halo 5: Guardians μέσα από κρυμμένα τερματικά βίντεο και αξιοποίησε όλα τα νέα skulls για ζήσε το campaign με έναν εντελώς νέο τρόπο. Συμπεριλαμβανονται 23 original multiplayer χάρτες όπως ακριβώς θυμούνται οι οπαδοί του τίτλου, καθώς και 6 εντελώς νέοι. Παίξε το παιχνίδι που όρισε το online multiplayer στις κονσόλες και ετοιμάσου για το επόμενο κεφάλαιο Halo.
  • Κεντρικό Μενού. Πήγαινε στην ιστορία του Master Chief, χρησιμοποιώντας το νέο Κεντρικό Μενού. Παίξε τα τέσσερα εντελώς ξεκλείδωτα campaigns, από την αρχή μέχρι το τέλος, ή με όποια σειρά εσύ επιλέξεις.
  • Halo: Nightfall Live Action Digital Series. Ένας παράξενος και απειλητικός κόσμος εκθέτει ελίτ UNSC εργάτες σε πολύ βαθύτερο κίνδυνο σε αυτήν την ζωντανή σειρά δράσης από την 343 Industries και την Scott Free Productions. Το Halo: Nightfall είναι μια συναρπαστική νέα ιστορία για τους Halo οπαδούς αλλά και για νέα ακροατήρια. Με την σφραγίδα του παραγωγού Ridley Scott και σκηνοθεσία του Sergio Mimica-Gezzan ("Battlestar Galactica" "Pillars of the Earth", "Heroes").
  • Halo 5: Guardians Multiplayer Beta. Γίνε ο πρώτος που βιώνει τη νέα γενιά Halo multiplayer μέσω της Beta του Halo 5: Guardians. Εξοπλίσου για την Beta του Guardians ξεκλειδώνοντας αποκλειστικό περιεχόμενο στην Master Chief Collection και Halo:Nightfall. Αυτά τα αποκλειστικά αντικείμενα θα μεταφερθούν στο Halo 5: Guardians.
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...