Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Xbox One Greedfall

023763
49.99
39.90
Κερδίζετε: 10.09 (20%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.80 ευρώ
Εξαντλήθηκε
Εξαντλημένο προϊόν
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο!
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Μοναδική ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από την τέχνη Baroque του 17ου αιώνα στην Ευρώπη, που απεικονίζουν μεγαλειώδη σκηνικά σε απαλά ζεστά χρώματα και σκούρους τόνους.Σε ένα σύμπαν εμπνευσμένο από την τέχνη του Baroque του 17ου αιώνα,, παίζεις τον ρόλο ως ένας ευγενής από το Congregation Marchande.Ένας λοιμός έχει πέσει στην παλαιά ήπειρο σκοτώνοντας χιλιάδες . Αλλά μία νέα ελπίδα αναδύθηκε : ένα άγνωστο νησί , ανέγγιχτο από την αρρώστια που μπορεί να κρύβει την θεραπεία.Θα βρεθείς στη μέση μίας συνεχούς έντασης μεταξύ των αποίκων που εισβάλουν και των κατοίκων που προστατεύονται από υπερφυσικά όντα – αποδείξεις της γήινης μαγείας του νησιού.

6 φατρίες με το δικό τους backgrounds, φιλοδοξίες και σχέσης προς άλλες φατρίες .Κάθε σου πράξη επηρεάζει τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν υπόλοιπες φατρίες. Αυτές οι φατρίες μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι σου ή χειρότεροι εχθροί σου.Εκτός από την διπλωματία και άλλα μη επιθετικές δεξιότητες, μερικές φορές πρέπει να παλέψεις για να σώσεις την ζωή σου. Στην άγρια φύση του Νησιού θα αντιμετωπίσεις bεπιθετικούς ανθρώπους, τέρατα, φύλακες και πολλούς ακόμα …

  • Εξερεύνησε ένα απομονωμένο νησί ξέχειλο από μαγεία που φημίζεται ότι είναι γεμάτο με πλούτη και χαμένα μυστικά ic.
  • Παραμετροποίησε τον χαρακτήρα σου, γυναίκα ή άντρα
  • Πολλοί τρόποι να ολοκληρώσεις τα quests, πολλά διαφορετικές αντιδράσεις και διαφορετικά endings
  • Οι επιλογές σου έχουν αντίκτυπο στην ιστορία και στο νησί γύρω σου
  • Πλούσια επιλογή σε εξοπλισμό και όπλα
  • Η διπλωματία μπορεί να αποδειχθεί καλύτερη από την μάχη
  • Χρησιμοποίησε melee weapons, ranged weapons και μαγεία tγια να νικήσεις τους εχθρούς σου. Κάθε ένας από τους συνοδοιπόρους έχει sειδικά combat skills και βοηθητικές δυνατότητες.
  • Νίκησε τους αντιπάλους σου για να κερδίσεις XP και level up. Αναβάθμισε τις combat και non-combat δεξιότητες όπως εσύ θες.
Βίντεο Προϊόντος
Loading the player...
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...