Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

PS4 The Crew 2 Gold Edition

017704
Εκπτωση
60%
99.99
39.90
Κερδίζετε: 60.09 (60%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.80 ευρώ
Εξαντλήθηκε
Εξαντλημένο προϊόν
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο!
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Προσοχή: απαιτεί συνεχή σύνδεση στο internet για αναπαραγωγή.

Το The Crew 2 είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του επιτυχημένου racing τίτλου, με όλα όσα χρειαζόταν για να γίνει ακόμη καλύτερο! Αιχμαλωτίζει το πνεύμα του Αμερικανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, κι έτσι σε μεταφέρει στο Motor Nation, μια «παιδική χαρά» αγώνων που καλύπτει τις ΗΠΑ κατά μήκος και πλάτος, προσφέροντας απεριόριστη εξερεύνηση σε γη, αέρα και θάλασσα.

Από ακτή σε ακτή, οδηγοί κάθε τύπου είναι πρόθυμοι να κοντραριστούν μαζί σου: street, επαγγελματίες, off-road ή freestylers. Οδήγησε αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας που μπορείς να σκεφτείς, όπως και αεροπλάνα αλλά και πλωτά, σε έναν κόσμο που μοιράζεσαι με παίκτες από όλο τον κόσμο, όλοι έτοιμοι να... βάλετε μπροστά την μηχανή και να κερδίσει ο καλύτερος!

  • Μεγαλύτερο, μα πιο συγκεντρωμένο, το The Crew 2 σου προσφέρει έναν αχανή κόσμο παιχνιδιού όπου ο μηχανοκίνητος αθλητισμός κυριαρχεί
  • Supercars, off-road «τέρατα» και street θρύλοι σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, και να γίνεις ο κυρίαρχος του δρόμου
  • Παίξε με τον τρόπο σου, διαλέγοντας όχι μόνο μεταξύ αυτοκινήτων, αλλά και αεροπλάνων και πλωτών, για εντυπωσιακούς αγώνες σε γη, θάλασσα και αέρα!
  • Σε έναν κόσμο που μοιράζεσαι με παίκτες από όλο τον κόσμο, ένας οδηγός σε περιμένει σε κάθε γωνία, έτοιμος να τρέξει μαζί σου, ή εναντίον σου!

Η Gold Edition περιλαμβάνει τα εξής:

  • Το παιχνίδι σε συλλεκτική θήκη
  • Το Season Pass για πρόσβαση σε μελλοντικό περιεχόμενο (σε ψηφιακή μορφή)
  • Το Motorsport Deluxe Pack, με τα οχήματα Ford F-150 Raptor Race Truck 2017, Abarth 500 2008 Monster Truck Edition, Pilatus PC-21 και 3 outfits για τον οδηγό σου

 

Βίντεο Προϊόντος
Loading the player...
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...