Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Ps4 Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration

801707
Εκπτωση
68%
PS4 Rise Of The Tomb Raider 20 Year Celebration
39.99
12.90
Κερδίζετε: 27.09 (68%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.26 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
4 Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Στο βραβευμένο Tomb Raider, η Lara Croft έμαθε να επιβιώνει και είδε ότι ο κόσμος κρύβει πολλά μυστικά. Τώρα, έχοντας αποκαλύψει ένα αρχαίο μυστήριο, η Lara θα πρέπει να εξερευνήσει τις πιο επικίνδυνες και απομακρυσμένες περιοχές της Σιβηρίας για να βρει το κλειδί για την αθανασία, πριν το αποκτήσει η διαβόητη οργάνωση γνωστή ως Trinity.

Η Lara θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το μυαλό και τις ικανότητες επιβίωσης της, να κάνει νέες συμμαχίες και να αποδεχθεί το πεπρωμένο της ως Tomb Raider. Παίξτε εντυπωσιακές σκηνές δράσης, επιβιώστε σε πανέμορφα αλλά εχθρικά τοπία, πολεμήστε σε ανταρτοπόλεμο και εξερευνήστε θανατηφόρους τάφους. Στο Rise of the Tomb Raider η Lara περνάει από την απλή επιβίωση στην πρώτη της αποστολή ως Tomb Raider.

Το ταξίδι της Lara
Η Lara αποκαλύπτει ένα αρχαίο μυστήριο που τη βάζει στο στόχαστρο της διαβόητης οργάνωσης Trinity. Στον αγώνα της να λύσει το μυστήριο πριν από τα μέλη της Trinity, ανακαλύπτει έναν μύθο για τη Χαμένη Πόλη του Kitezh. Πρέπει να φτάσει στην χαμένη πόλη πριν από την Trinity και ξεκινάει για τη Σιβηρία στην πρώτη της αποστολή ως Tomb Raider.

Γυναίκα ενάντια στη φύση
Στο Rise of the Tomb Raider η Lara θα αντιμετωπίσει εχθρούς από ολόκληρο τον κόσμο αλλά και το ίδιο το περιβάλλον. Θα πρέπει να κυνηγήσει για να φτιάξει όπλα και να ψάξει για πολύτιμα υλικά μέσα σε πλούσια οικοσυστήματα. Θα χρειαστεί να φτάσετε στα όρια για να επιβιώσετε σε πανέμορφα αλλά εχθρικά τοπία, γεμάτα με δύσκολες συνθήκες και ασταθές έδαφος.

Ανταρτοπόλεμος
Χρησιμοποιήστε το περιβάλλον προς όφελος σας, ανεβείτε στα δέντρα και βουτήξτε υποβρύχια για να αποφύγετε ή να εξοντώσετε εχθρούς. Προσαρμόστε τον εξοπλισμό, τα όπλα και τα πυρομαχικά της Lara στο στιλ παιχνιδιού που σας ταιριάζει. Φτιάξτε αυτοσχέδιες βόμβες για να σπείρετε την καταστροφή και χρησιμοποιήστε το πολεμικό τόξο και το αναρριχητικό τσεκούρι που είναι τα γνωστά όπλα της Lara.

Επιστροφή στους τάφους
Η εξερεύνηση των τάφων επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο. Εξερευνήστε τεράστιους, εντυπωσιακούς αρχαίους τάφους γεμάτους με θανάσιμες παγίδες, λύστε γρίφους για να ανοίξετε το δρόμο και αποκρυπτογραφήστε αρχαία χειρόγραφα για να αποκαλύψετε κρύπτες σε έναν κόσμο γεμάτο μυστικά.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει...