Ανοιχτά Μ.Δευτέρα-Μ.Πέμπτη 10:00-21:00,Μεγ. Παρασκ. 13:00 - 19:00, Μεγ. Σαββ. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

PS4 Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

009361
Εκπτωση
82%
69.99
12.90
Κερδίζετε: 57.09 (82%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.26 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
10+ Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Ξεκίνησε για μια νέα RPG περιπέτεια στο PS4 από τους δημιουργούς του σύμπαντος του Ni No Kuni. Ανοικοδόμησε το βασίλειό σου!

Το Revenant Kingdom είναι η συνέχεια του πολυβραβευμένου Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, που δημιουργήθηκε από τη Level-5, σε συνεργασία με τον βετεράνο animator του Studio Ghibli, Yoshiyuki Momose.

  • Ένας κόσμο με γάτες, ποντίκια και ανθρώπους: Έπειτα από ένα πραξικόπημα που ώθησε αυτόν και τους γατοϋπήκοούς του στην εξορία, ο King Evan πρέπει να ζητήσει την υποστήριξη των φίλων του και τη μυστηριώδη δύναμη των Higgledies, για να ιδρύσει ένα νέο βασίλειο και να ενώσει τον κόσμο για άλλη μια φορά.
  • Ένα πλούσιο και λαμπρό βασίλειο: Ταξίδεψε στον κόσμο του Ding Dong Dell, ένα πλούσιο και λαμπρό βασίλειο, όπου υπό την ευγενική διακυβέρνηση ενός αγοριού Βασιλιά γάτες, ποντίκια και άνθρωποι ζουν όλοι μαζί σε τέλεια αρμονία.
  • Επικίνδυνες μάχες: Ωστόσο, όταν σκοτεινές δυνάμεις θα κινηθούν εναντίον του και θα τον εξορίσουν από το βασίλειό του, ο κόσμος θα βρεθεί σε κίνδυνο. Μόνο με τη βοήθεια των έμπιστων συντρόφων του και τη δύναμη των μυστηριωδών πλασμάτων που είναι γνωστά ως Higgledies, θα καταφέρει ο Evan να αντιμετωπίσει τις επικίνδυνες μάχες που τον περιμένουν.
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...