Ανοιχτά Μ.Δευτέρα-Μ.Πέμπτη 10:00-21:00,Μεγ. Παρασκ. 13:00 - 19:00, Μεγ. Σαββ. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

PS4 Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard

012021
Εκπτωση
18%
39.99
32.90
Κερδίζετε: 7.09 (18%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.66 ευρώ
Εξαντλήθηκε
Εξαντλημένο προϊόν
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο!
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Οι πιο... τερατώδεις διακοπές ξεκινούν, στο Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard! Μια μυστηριώδης καταιγίδα έχει αφήσει τον Δράκουλα, τον Μάβι και την παρέα να πέσει πάνω στα θρυλικά Lost Islands. Μόνο εσείς με τη βοήθεια ενός αγαπημένου πληρώματος μικρών πλασμάτων που ονομάζονται Impa, μπορεί να επανασυνδεθεί με την παρέα του! Οδηγήστε την ομάδα Impa σε τολμηρές αποστολές για να σώσετε τα τους χαμένους φίλους σας: το τέρας Frankenstein, Murray τη μούμια και τον Wayne τον λυκάνθρωπο.

Καθώς ανακαλύπτετε νέες ποικιλίες Impa συμπεριλαμβανομένου του Frankenimpa, του Wolfimpa και άλλων, θα χρησιμοποιήσετε τις τρομακτικές ικανότητές τους για να πολεμήσετε επικίνδυνους εχθρούς, να συλλέξετε μυστικούς θησαυρούς και να σώσετε την ημέρα σε μια ξεκαρδιστική νέα περιπέτεια που συνεχίζει την ιστορία του Hotel Transylvania 3: Summer Vacation.

  • Μπείτε στον τρομακτικό κόσμο του Hotel Transylvania και συναντήστε όλους τους αγαπημένους σας Frankenhomies από τον Johnny, τον Frank και τον Dennis, έως την θαλασσοπόρο Ericka από τη νέα ταινία.
  • Με εκπληκτικά γραφικά και χιούμορ πιστό στο franchise, θα γελάσετε με την ψυχή σας στη δική σας τερατώδη περιπέτεια.
  • Οι Impa είναι στη διάθεσή σας! Αυτά τα περίεργα μικρά πλάσματα θα ακολουθήσουν όπου οδηγείτε και κάνετε τι ζητάτε. Όταν συνδυάζετε τις ικανότητες τους, όπως τη νυχτερίδα Vampa, το σκάψιμο του Wolfimpa, τον υπερβολικά ισχυρό Frankenimpa και άλλους, μπορείτε να λύσετε τα σκληρότερα παζλ και να νικήσετε τους πιο τρομακτικούς εχθρούς.
  • Βελτιώστε τις στρατηγικές με τα Impa και προχωρήστε βαθύτερα στα μυστηριώδη Lost Islands για να ανακαλύψετε κρυμμένους θησαυρούς, μάχες με δυνατά τέρατα και κρυφά μονοπάτια.
Βίντεο Προϊόντος
Loading the player...
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...