Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

PS3 Watch Dogs Essentials

003305
Εκπτωση
30%
19.99
13.90
Κερδίζετε: 6.09 (30%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.28 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
1 Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Το Watch Dogs λαμβάνει μέρος σε ένα μελλοντικό Σικάγο, όπου όλη η πόλη είναι συνδεδεμένη στο κυβερνητικό σύστημα CityOS. Τα πάντα είναι ψηφιακά, ελέγχονται, παρακολουθούνται. Ο ταλαντούχος hacker Aiden Pearce πηγαίνει κόντρα στο σύστημα για χρόνια, όμως τη στιγμή που ένα κοντινό του πρόσωπο γίνεται στόχος επίθεσης, η κατάρριψη του CTOS γίνεται ο σκοπός της ζωής του.

Μια πόλη είναι στα χέρια σου, καθώς με τις ικανότητες του Aiden μπορείς να χακάρεις τα πάντα γύρω σου, από ηλεκτρονικές ταμπέλες ως φανάρια ή πόρτες, δημιουργώντας μια «παιδική χαρά» για εσένα και έναν ανεξήγητο εφιάλτη για τους εχθρούς σου! Εξερεύνησε την τεράστια πόλη του Σικάγο, οδήγησε μηχανές και αυτοκίνητα σε συνδυασμό με τη δύναμη του hacking, φτιάξε μοναδικά σενάρια μάχης όπου όπλο σου δεν θα είναι μόνο τα πυροβόλα που κρατάς αλλά και το περιβάλλον. Μπες στον κόσμο του Watch Dogs, πάρε το αίμα σου πίσω και άσε το στίγμα σου στην ιστορία του τόπου!

  • Εξερεύνηση στην τεράστια, φουτουριστική πόλη του Σικάγο, όπου όλα είναι συνδεδεμένα στο σύστημα CTOS το οποίο διαχειρίζεται η κυβέρνηση
  • Χάκαρε τα πάντα, μικρά και μεγάλα, για να εισχωρήσεις στο σύστημα CTOS και να πάρεις τις συσκευές με το μέρος σου για να δημιουργήσεις απίστευτες καταστάσεις και να φέρεις την τύχη με το μέρος σου!
  • Πληθώρα όπλων για να χρησιμοποιήσεις, και δεκάδες αυτοκίνητα και μηχανές για να οδηγήσεις
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...