Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο 10:00-15:00 Με αγορές  80€ ή επιλεγμένα προιόντα έχεις Δωρεάν Μεταφορικά

PS3 Grand Theft Auto V

002945
Εκπτωση
43%
34.99
19.90
Κερδίζετε: 15.09 (43%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.40 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
9 Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

To Grand Theft Auto V είναι το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο παιχνίδι της  Rockstar Games, και εκμεταλλεύεται πλήρως κάθε ίχνος επεξεργαστικής ισχύς που διατίθενται στην τρέχουσα γενιά κονσολών. Προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για ένα τέτοιο τεράστιο και λεπτομερή κόσμο, το παιχνίδι θα έχει τις απαιτήσεις εγκατάστασης στο σκληρό για το PlayStation 3.
 
To  Grand Theft Auto V θα περιέχει ένα δισκάκι και θα εγκαταστήσει  περιεχόμενο στο σκληρό δίσκο, με το που  εισάγετε το παιχνίδι στην κονσόλα. Η εγκατάσταση είναι περίπου 8GB, και οι παίκτες θα είναι σε θέση να παίξουν μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον 8GB ελεύθερος χώρος στον σκληρό δίσκο του PS3 ,προκειμένου να εγκατασταθεί το παιχνίδι

Το Grand Theft Auto Online είναι ένας δυναμικός online κόσμος για 16 παίκτες που έχει ως βάση τα χαρακτηριστικά παιχνιδιού, την γεωγραφία και τον τρόπο παιχνιδιού του Grand Theft Auto V, αλλά θα συνεχίσει να επεκτείνεται και να εξελίσσεται μετά την κυκλοφορία του με νέο περιεχόμενο από την Rockstar Games και την κοινότητα παικτών του Grand Theft Auto. Το Grand Theft Auto Online χρησιμοποιεί τις βασικές αρχές του Grand Theft Auto όπως την ελευθερία κινήσεων και το παιχνίδι αποστολών και τα κάνει διαθέσιμα σε πολλούς παίκτες σε έναν λεπτομερή και διαδραστικό online κόσμο.
Στο Grand Theft Auto Online οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν μόνοι τους ή παρέα με τους φίλους τους, να παίξουν συνεργατικά για να ολοκληρώσουν αποστολές, να κάνουν συμμαχίες για να συμμετέχουν σε δραστηριότητες & εκδηλώσεις, ή να συναγωνιστούν σε παραδοσιακά game modes με όλη την κοινότητα - όλα με την μοναδική προσωπικότητα και τους μηχανισμούς παιχνιδιού του Grand Theft Auto V.
Οι παίκτες μπορούν να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους αλλάζοντας την εμφάνιση του, βελτιώνοντας τα στατιστικά , οδηγώντας μοναδικά οχήματα, αποκτώντας προσωπική περιουσία και λαμβάνοντας μέρος σε αποστολές, "δουλειές" και δραστηριότητες για να αποκτήσουν φήμη και χρήματα που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να ανέβουν τις βαθμίδες του οργανωμένου εγκλήματος. Ο κόσμος του Grand Theft Auto Online θα αναπτύσσεται συνεχώς και θα αλλάζει καθώς θα προστίθεται νέο περιεχόμενο, δημιουργώντας έτσι τον πρώτο δυναμικό κόσμο Grand Theft Auto.

To Grand Theft Auto V είναι η πολυαναμενόμενη νέα περιπέτεια της σειράς GTA που συναρπάσει τους φίλους των παιχνιδιών δράσης. Το Grand Theft Auto V εξελίσσεται σε μια φανταστική πολιτεία νοτιοδυτικά των ΗΠΑ που αποτελεί μια φανταστική εκδοχή της Καλιφόρνιας, περιλαμβάνοντας τρείς αμερικανικές μεγαλουπόλεις: Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) και Las Venturas (Las Vegas). Στο γενικό κλίμα του παιχνιδιού είναι αισθητές οι κοινωνικές επιπτώσεις μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης στην οποία οι πλούσιοι γίνονται ακόμη πλουσιότεροι και οι φτωχοί ακόμη φτωχότεροι.Το Grand Theft Auto V αναπτύχθηκε από την Rockstar North και είναι ο μεγαλύτερος και πιο φιλόδοξος τίτλος της σειράς μέχρι σήμερα. Στην αχανή πόλη του Los Santos και τη γύρω περιοχή, το Grand Theft Auto V προσφέρει έναν κόσμο πρωτοφανή τόσο σε μέγεθος όσο και σε λεπτομέρεια, γεμάτο ζωή, από τις βουνοκορφές έως τα βάθη του ωκεανού.

Χαρακτηριστικά

  • Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 18 ετών.
  • Κατηγορία παιχνιδιού: Action-Adventure.
  • Mode παιχνιδιού: Single-player, multiplayer (third-person view).

 

Βίντεο Προϊόντος
Loading the player...
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...