Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Pc Fade to Silence

018540
31.70
29.70
Κερδίζετε: 2.00 (6%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.59 ευρώ
Διαθέσιμο σε 1 έως 3 ημέρες
Κατόπιν Παραγγελίας
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Το Fade to Silence είναι ένα single-player, αλλά και co-op survival adventure game που διαδραματίζεται σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο που έχει μόνιμα παγωμένο χειμώνα. Το χιόνι και ο πάγος έχουν διαμορφώσει ένα ανηλεές περιβάλλον. Η Φύση έχει διαφθαρεί. Τερατώδη πλάσματα, βγαλμένα από τους εφιάλτες της μυθολογίας Cthulhuπεριπλανούνται στους παγωμένους ερημότοπους. Έχεις αυτό που χρειάζεται για να επιβιώσεις σε ένα κόσμο όπου ο αποκρουστικός καιρός είναι ο πιο θανάσιμος εχθρός σου;

Ως παίκτης έχεις το ρόλο του Ash, ένας γεννημένος αλλά βασανισμένος αρχηγός. Πρέπει να εξερευνήσεις το μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, παγωμένες πεδιάδες σε περιμένουν να συγκεντρώσεις πρώτες ύλες έτσι ώστε να επιζήσεις.

  • Εξερεύνησε ένα αχανές χειμωνιάτικο τοπίο – Από το παγωμένο δέλτα ενός ποταμού μέχρι τις πάλαι ποτέ πλούσιες αγροικίες και τα πυκνά δάση, κάθε περιοχή προσφέρει μυριάδες τοποθεσίες για εξερεύνηση.
  • Έντονη ατμόσφαιρα και gameplay που δεν συγχωρεί – Το απόλυτο παιχνίδι για όσους λατρεύουν τη στρατηγική.
  • Εξερεύνηση με έλκηθρα – Πάρε το έλκηθρο, ένα σύντροφο και ξεκινήσε μακροχρόνιες εξερευνητικές αποστολές στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.
  • Στρατολογήσε μέλη στην ομάδα σου για να αποκτήσεις πρόσβαση σε καλύτερο εξοπλισμό, ο οποίος θα σου επιτρέψει να επιβιώσεις στο παγωμένο περιβάλλον και στα σταδιακά όλο και πιο επικίνδυνα πλάσματα.
  • Το exploration mode σου επιτρέπει να περιπλανηθείς στον κόσμο και να ζήσεις την ιστορία στον δικό σου ρυθμό.
  • Καθοδηγήσε τους συντρόφους σου και κρατήσε τους ζωντανούς. Θα χρειαστείς να βγάλεις σκληρές αποφάσεις.
  • Εμπιστέψου την εσωτερική σου φωνή. Είναι ο φίλος σου.
Βίντεο Προϊόντος
Loading the player...
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...