Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

PC Total War: Attila - Tyrants And Kings Edition

017563
Εκπτωση
50%
29.99
14.90
Κερδίζετε: 15.09 (50%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.30 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
1 Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Η Tyrants & Kings Edition περιέχει το βασικό παιχνίδι Total War: Attila, καθώς και δύο πακέτα πρόσθετου περιεχομένου:

  • Viking Forefathers: Η φυλή των πολεμιστών του βορρά προστίθεται για χρήση στο παιχνίδι, με δικές της αποκλειστικές μονάδες!
  • Age of Charlemagne: Η εποχή του Καρλομάγνου έφτασε. Ο ιστορικός βασιλιάς θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον θρόνο και την κυριαρχία του κόσμου. 8 νέες φυλές, με δικά τους κτίρια και μονάδες, όπως και μια ολοκαίνουρια εκστρατεία, προστίθεται στο παιχνίδι σου με αυτό το πακέτο!

Η συνέχεια της δημοφιλούς σειράς στρατηγικής είναι το Total War: Attila! Διαδραματίζεται στους λεγόμενους Σκοτεινούς Αιώνες της ιστορίας, τότε που οι βάρβαροι υπό την καθοδήγηση του τρομερού Αττίλα, του αρχηγού των Ούνων. Από την Ανατολή, μια νέα δύναμη υψώνεται, και με αμέτρητους καβαλάρηδες στο πλευρό του, ο πολέμαρχος βασιλιάς στρέφει το βλέμμα του προς την Ρώμη.

Δημιούργησε και ανάπτυξε τον φοβερό στρατό σου και άφησε το στίγμα σου στην ανθρωπότητα, μια μάχη τη φορά, σε μάχες τεραστίων διαστάσεων που εκτυλίσσονται σε πραγματικό χρόνο, με εκπληκτικά γραφικά και σε ρεαλιστικά περιβάλλοντα. Προγραμμάτισε κάθε σου κίνηση και δημιούργησε στρατηγικές, ώστε οι διάφορες μονάδες σου να συνεργάζονται και να αντικρούσουν τις επιθέσεις του αντιπάλου σου. Στρατοπέδευσε, ζήσε την νομαδική ζωή των βαρβάρων, πολιόρκησε ολόκληρες πόλεις και χωριά, λεηλάτησε και φέρε τα πλούτη τους με τη μεριά σου.

  • Δεκάδες διαφορετικές φυλές, με ξεχωριστή ταυτότητα, κουλτούρα και μονάδες για πολύ διαφορετικό στυλ παιχνιδιού
  • Μεγάλη έμφαση στη στρατηγική, σε μάχες που εκτυλίσσονται σε πραγματικό χρόνο σε ρεαλιστικά περιβάλλοντα, όπου ακόμη κι ο καιρός ή το υψόμετρο επηρεάζουν την έκβαση τους
  • Χτίσε τον στρατό σου, διαχειρίσου την διπλωματία του βασιλείου σου αλλά και τον λαό σου, και γίνε ο απόλυτος κατακτητής
  • Περιλαμβάνει δύο πακέτα επιπλέον περιεχομένου

Προσοχή! Το παιχνίδι απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο και δωρεάν λογαριασμό Steam για την ενεργοποίηση του

Μπορεί να σε ενδιαφέρει...