Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

PC Tropico 6 - El Prez Edition

017584
Εκπτωση
21%
49.99
39.60
Κερδίζετε: 10.39 (21%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.79 ευρώ
Εξαντλήθηκε
Εξαντλημένο προϊόν
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο!
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Ο El Presidente επιστρέφει με το Tropico 6! Σε περιόδους πολιτικής και κοινωνικής αναταραχής, οι άνθρωποι αναζητούν οραματιστές ηγέτες, οι οποίοι θα κατευθύνουν την τύχη της χώρας τους. Παίξε ως εναν φοβισμένο δικτάτορα ή έναν ειρηνικό πολιτικό στο νησί Tropico και διαμόρφωσε τη μοίρα του έθνους σου μέσα από τέσσερις ξεχωριστές εποχές. Αντιμετωπίσε νέες προκλήσεις στη διεθνή σκηνή και να σκέφτεσε πάντα τις ανάγκες των ανθρώπων σου.

Για πρώτη φορά στη σειρά, διαχειρίσου μεγάλα αρχιπελάγη, δημιούργησε γέφυρες για να συνδέσεις τα νησιά σου και χρησιμοποίησε νέα μέσα μεταφοράς και υποδομές. Στείλε τους κατοίκους των νησιών σου,Tropicans, σε επιδρομές για να κλέψεις κάποιο από τα γνωστά θαύματα του κόσμου, όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας και τον Πύργο του Άιφελ. Προσάρμοσε το παλάτι σου κατά βούληση και δώσε προεκλογικές ομιλίες από το μπαλκόνι σου, για να κερδίσεις την εύνοια των πολιτών σου.

  • Παίξε σε μεγάλα αρχιπελάγη για πρώτη φορά στη σειρά. Διαχειρίσου ταυτόχρονα πολλά νησιά και προσάρμοσε τα σε διάφορες νέες προκλήσεις.
  • Στείλε τους πράκτορές σου σε επιδρομές σε ξένες χώρες για να κλέψεις τα θαύματα και τα μνημεία του κόσμου και να τα προσθέσεις στη συλλογή σου.
  • Κατασκεύασε γέφυρες, σήραγγες και μεταφέρε τους πολίτες και τους τουρίστες σου σε ταξί, λεωφορεία και εναέρια τελεφερίκ. Το Tropico 6 προσφέρει εντελώς νέες δυνατότητες μεταφοράς και υποδομής.
  • Προσάρμοσε την εμφάνιση του παλατιού σου κατά βούληση και επέλεξε ανάμεσα σε διάφορα πρόσθετα.
  • Το Tropico 6 διαθέτει ένα αναθεωρημένο σύστημα έρευνας που επικεντρώνεται στις πολιτικές πτυχές του μεγαλύτερου δικτάτορα στον κόσμο.
  • Απευθυνθείτε στους ανθρώπους και κάνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.
Βίντεο Προϊόντος
Loading the player...
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...