Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

PC Train Sim World

017489
49.99
34.00
Κερδίζετε: 15.99 (32%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.68 ευρώ
Διαθέσιμο σε 1 έως 3 ημέρες
Κατόπιν Παραγγελίας
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Πάρτε τον έλεγχο των πιο ισχυρών τρένων που ταξιδεύουν με εκπληκτική ταχύτητα σε όλο τον κόσμο!

Το Train Sim World® σας φέρνει στην θέση του οδηγού των τρένων υψηλής ταχύτητας, εμπορευματικών μηχανών και υπεραστικών ατμομηχανών, προκαλώντας σας να εκτελέσετε μια σειρά καθηκόντων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ζήστε τα όνειρα στο Rail Fan σας εξερευνώντας εξαιρετικά λεπτομερή περιβάλλοντα, βρίσκοντας τα καλύτερα πλεονεκτήματα στα οποία μπορείτε να αποτυπώσετε τα στιγμιότυπα μιας ώρας. Το Train Sim World® είναι πλούσιο σε λεπτομέρειες και αυθεντικότητα, με κάθε έλεγχο να δημιουργείται μέσω της τεχνολογίας Unreal Engine 4®, μαζί με τον ιδιόκτητο κινητήρα δυναμικής SimuGraph® της Dovetail.

Νιώστε τη συγκίνηση καθώς μπαίνετε στην καμπίνα των ισχυρών τρένων που προσελκύουν χιλιάδες επιβάτες και φέρουν αμέτρητα φορτία από πόλη σε πόλη!

Αλήθεια, έχετε ό, τι χρειάζεται για να κερδίσετε τη θέση σας ως μηχανικός τρένων;

 

  • Οδηγήστε τρένα σε μερικούς από τους πιο πολυσύχναστους σιδηρόδρομους στον κόσμο, από το κέντρο της Νέας Υόρκης μέχρι το Λονδίνο και πολλά άλλα. Η ικανότητά σας, η συγκέντρωσγ και η αντοχή σας θα δοκιμαστούν στο όριο, καθώς καλείτε να παραδώσετε επιβάτες και σημαντικό φορτίο σε αυστηρά χρονοδιαγράμματα.
  • Διαθέτοντας πλήρη διαδραστικότητα μέσα στην καμπίνα, λειτουργήστε μια ποικιλία διαφορετικών θέσεων και δοκιμάστε απίστευτες λεπτομέρειες, καθώς φέρετε μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο ισχυρά τρένα του κόσμου που περιστρέφονται σε δράση.
  • Η ζωντανή λειτουργία "Day-in-the-Life" - Service προσφέρει μια πλήρη ανανέωση των 24ωρων δρομολογίων που βασίζονται σε πράξεις του πραγματικού κόσμου.
  • Παίξτε σε οποιοδήποτε επίπεδο - Το Train Sim World® απευθύνεται σε παίκτες όλων των επιπέδων ικανοτήτων, με καθοδηγούμενα μηνύματα που καλύπτουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε αγωνιστές τρένων. Ανεβείτε στην καμπίνα και μάθετε να χειρίζεστε κάποιες πολύ διαφορετικές εντολές βήμα-βήμα, μετακινώντας γρήγορα από αρχάριους σε εμπειρογνώμονες.
  • Περιηγηθείτε στα πολυσύχναστα δίκτυα, ξεπερνώντας τον αντίξοο καιρό και ανταποκρινόμενοι στα σήματα έκτακτης ανάγκης. Η αποστολή σας δεν αλλάζει ποτέ: φτάστε στον προορισμό σας με ασφάλεια και χωρίς καθυστερήσεις!
Βίντεο Προϊόντος
Loading the player...
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...