Ανοιχτά Μ.Δευτέρα-Μ.Πέμπτη 10:00-21:00,Μεγ. Παρασκ. 13:00 - 19:00, Μεγ. Σαββ. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Nintendo Switch Warriors Orochi 4

012032
59.99
42.90
Κερδίζετε: 17.09 (28%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.86 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
1 Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Αντιμετωπίστε μια άγνωστη, μυστικιστική απειλή με το Warriors Orochi 4, προερχόμενο από το sequel παιχνιδιών Warriors Orochi!

Τοποθετημένοι σε έναν κόσμο που βρίσκεται στο χείλος του χάους, οι ήρωες των κρατών της Ιαπωνίας και των Τριών Βασιλείων της Κίνας νικούν με επιτυχία το κακό Orochi  κατά τη διάρκεια των εμπόλεμων καιρών και τελειώνουν τη βασιλεία του.

Αφού ξεπεράσουν τον τρομερό αγώνα τους για να σώσουν τον κόσμο, οι ήρωές επιστρέφουν στις αντίστοιχες εποχές τους - ή έτσι νομίζουν. Αυτοί οι δύο κόσμοι, περιτριγυρισμένοι από μια άγνωστη οντότητα, απειλούνται και πάλι και οι ήρωες πρέπει να βρουν το κλειδί για να τους κατατροπώσουν και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Καθώς αρχίζουν να αποκαλύπτουν το μυστήριο που περιβάλλει την άφιξή τους σε αυτές τις χώρες, οι ανακαλύψεις τους οδηγούν σε μία θεότητα: τον Δία, τον υπέρτατο θεό, ανάμεσα στους θεούς. Η πολεμική αφήγηση των Orochi μπορεί να βιωθεί μέσα από τα μάτια των 170 χαρακτήρων, 165 από τους οποίους αποτελούν Πολεμιστές της Δυναστείας Σαμουράι, Πολεμιστές και Σύμπαντα των Πολεμιστών Orochi - και 5 από τους οποίους έρχονται ως νέοι χαρακτήρες που ενώνουν το ρόστερ.

Μόνο ο συνδυασμός των όπλων και της μαγείας μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικές επιθέσεις που θα σταματήσουν τους εχθρούς. Άραγε ποιος θα υπερισχύσει;

  • Μια ονειρική συνεργασία με ηρωίδες από τα DYNASTY WARRIORS και SAMURAI WARRIORS!
  • 170 χαρακτήρες που μπορούν να αναπαραχθούν - οι περισσότεροι από τη σειρά WARRIORS!
  • Παρουσιάζοντας το "Magic" στη σειρά, τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα πιο συναρπαστική και έντονη δράση Musou!
  • Μια νέα φανταστική ιστορία που περιλαμβάνει αρχαία μυθολογία, προγραμματισμένη και εποπτευόμενη από τον Yoshitaka Murayama!
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...