Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Nintendo Switch This war of Mine Complete Edition

012333
Εκπτωση
18%
39.99
32.90
Κερδίζετε: 7.09 (18%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.66 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
1 Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Στο παιχνίδι This War Of Mine δεν παίζετε ως ένας ελίτ στρατιώτης, αλλά σαν μία ομάδα πολιτών που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια πολιορκημένη πόλη, αγωνιζόμενοι με έλλειψη τροφής, φαρμάκων και συνεχή κίνδυνο από τους ελεύθερους σκοπευτές και τους κατακτητές. Το παιχνίδι προσφέρει μια εμπειρία πολέμου από μια εντελώς νέα οπτική.

Ο ρυθμός του This War Of Mine επιβάλλεται από τον κύκλο ημέρας και νύχτας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν σας αφήνουν να φύγετε από το καταφύγιο σας, γι 'αυτό πρέπει να επικεντρωθείτε στη συντήρηση του κρησφύγετου σας, με την χειροτεχνία, το εμπόριο και την φροντίδα των επιζώντων σας.

Τη νύχτα, θα πρέπει να στείλετε έναν από τους πολίτες σας σε μια αποστολή, για να ανακαλύψετε αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν να μείνετε ζωντανοί.

Πάρτε αποφάσεις ζωής και θανάτου, που βγαίνουν από τη συνείδηση σας. Προσπαθήστε να τους προστατέψετε όλους από το καταφύγιο σας ή θυσιάσετε μερικούς από αυτούς για μακροπρόθεσμη επιβίωση.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου, δεν υπάρχουν καλές ή κακές αποφάσεις. υπάρχει μόνο η επιβίωση. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο το καλύτερο!

Η Complete Edition του This War Of Mine περιλαμβάνει: 

  • Το παιχνίδι This War Of Mine
  • Το The Little Ones DLC
  • To Father's Promise DLC
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...