Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Nintendo Switch Tales Of Vesperia Definitive Edition

013644
49.99
38.90
Κερδίζετε: 11.09 (22%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.78 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
1 Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Ακολουθήστε τον Yuri Lowell, κάτοικο στο Lower Quarter of Zaphias και πρώην Imperial Knight, που δέχεται την αποστολή να ανακτήσει έναν κλεμμέν Blastia Core που χρησιμοποιείται για να ρυθμίσει την παροχή νερού της γειτονιάς του.

Αυτή η απλή αποστολή περιστρέφεται σε μια σειρά από γεγονότα που βρίσκει τον Γιούρι να περιτριγυρίζεται από ένα διαφορετικό cast των χαρακτήρων, να ταξιδεύει σε εξωτικές τοποθεσίες και να ωθείται στη μέση μιας άτυχης πλοκής που απειλεί την καταστροφή ολόκληρου του πλανήτη.

Tales of Vesperia Definite Edition: Η Definitive Edition διαθέτει δύο νέα μέλη της Δύσης. Η Patty Fleur, μία πειρατίνα που ψάχνει για τις χαμένες αναμνήσεις της, καθώς και τον καλύτερο φίλο αλλά και αντίπαλο του Γιούρι, Flynn Scifo. Μαζί με αυτούς τους δύο νέους χαρακτήρες, το Tales of Vesperia Definite Edition θα περιλαμβάνει επιπλέον σενάρια και τοποθεσίες που θα είναι καινούργιες για τους παίκτες στη Δύση.

Οι παίκτες ελέγχουν ένα μέλος σε μια real time μάχη, ενώ τα άλλα τρία μέλη ελέγχονται από ένα προσαρμοσμένο σύνολο από Α.Ι. εντολές. Οι παίκτες μπορούν να αλλάζουν τον χαρακτήρα τους μεταξύ των τεσσάρων που υπάρχουν ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια των μαχών και μπορούν να εκτελούν τόσο φυσικές επιθέσεις όσο και επιθέσεις Mystic Artes.

 

Βίντεο Προϊόντος
Loading the player...
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...