Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Nintendo Switch Syberia 1 & 2

011833
39.99
25.90
Κερδίζετε: 14.09 (35%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.52 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
1 Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Το Syberia είναι η ιστορία της Kate Walker, μια νεαρής και πανέξυπνης δικηγόρου από τη Νέα Υόρκη, καθώς φτάνει στην Ευρώπη για να διαπραγματευτεί την αγορά ενός φημισμένου εργοστασίου κατασκευής παιχνιδιών και ρομπότ, αλλά σύντομα θα δει το μέλλον της να αλλάζει αναπάντεχα...

Η ιδιοκτήτρια του εργοστασίου, Anna Voralberg, έχει μόλις πεθάνει. Ο κληρονόμος του εργοστασίου, αδερφός της, Hans, ένας μεγαλοφυής εφευρέτης, αγνοείται εδώ και δεκαετίες - χαμένος κάπου ανάμεσα στις Άλπεις και στη Σιβηρία… Η Kate πρέπει να βρει αυτόν τον αινιγματικό άντρα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία. Όμως, στο ταξίδι της από τη Δύση προς την Ανατολή, θα ανακαλύψει σταδιακά και θα κατανοήσει τους λόγους που έκαναν τον Hans να αφήσει την οικογένειά του και να μην επιστρέψει ποτέ.

  • Ένα τεχνικά κορυφαίο 3D graphical adventure: κάθε περιβάλλον του παιχνιδιού επωφελείται από τα λεπτομερή και άκρως περίτεχνα γραφικά.
  • Εξέλιξη της προσωπικότητας της Kate: από ένα στέλεχος εταιρείας που ασπάζεται τον υλισμό, η Kate αποκαλύπτεται ως μία ονειρική, ρομαντική λάτρης της περιπέτειας… Μια νέα ζωή ξεκινά!
  • Μοναδική ατμόσφαιρα: καθώς αναζητά τα βήματα του Hans, η Kate θα ανακαλύψει ένα μαγικό κόσμο με ρομπότ και θα συναντήσει απίθανους χαρακτήρες σε μυστηριώδεις τοποθεσίες, από μια εποχή της Ευρωπαϊκής ιστορίας που έχει παρέλθει!
  • Συναρπαστικό και λεπτομερές σενάριο: αυτό το adventure game, με την third-person απεικόνιση και τους υπέροχους γρίφους του, εισάγει την επίλυση προβλημάτων με βάση τη λογική, στο πλαίσιο ενός περίπλοκου και λεπτομερούς σεναρίου που παρασύρει ολοκληρωτικά τον παίκτη!

Το Syberia 2 είναι το δεύτερο και τελευταίο επεισόδιο των κοινών περιπετειών της Kate Walker με τον Hans Voralberg. Έχοντας αφήσει πίσω όλα τα υπάρχοντά της για να ακολουθήσει τον κληρονόμο της οικογένειας Voralberg στο ταξίδι του, η Kate αλλάζει με αξιοσημείωτο τρόπο. Από τον ρόλο του κυνηγού, γίνεται η βασική μαθήτρια του Hans, το στήριγμά του στην προσπάθεια να κατακτήσει τον κόσμο των μαμούθ.

Ένα απίθανο ζευγάρι, η Kate Walker και ο εκκεντρικός Hans Voralberg αναζητούν ένα ξεχασμένο κόσμο, το σπίτι των τελευταίων θρυλικών μαμούθ της Σιβηρίας. Ο Hans και η Kate συνεχίζουν την αδύνατη αποστολή που είχε ξεκινήσει πριν από αρκετά χρόνια, και το θάρρος και η επιμονή τους θα τους μεταφέρουν μέσα από μια σειρά εχθρικών περιβαλλόντων. Ωστόσο, αυτό που περιμένει παραπέρα, ξεφεύγει από τα όρια της φαντασίας...

  • Ένα τεχνικά κορυφαίο 3D graphical adventure: κάθε περιβάλλον του παιχνιδιού επωφελείται από τα λεπτομερή και άκρως περίτεχνα γραφικά
  • Μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα, στα παγωμένα εδάφη της Σιβηρίας κι ακόμη παραπέρα
  • Πλούσια γραφικά και ρυθμίσεις που σχεδιάστηκαν από τον πρωτοπόρο σχεδιαστή Benoit Sokal
  • 4 νέες τοποθεσίες και πολλοί χαρακτήρες από το Syberia, αλλά και νέοι χαρακτήρες με πολυποίκιλιες προσωπικότητες


Μπορεί να σε ενδιαφέρει...