Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Nintendo Switch Mario + Rabbids Kingdom Battle

007041
Εκπτωση
60%
59.99
23.90
Κερδίζετε: 36.09 (60%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.48 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
2 Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Όταν ο Mario συνάντησε τα Rabbids, γεννήθηκε το Mario + Rabbids: Kingdom Battle! Ήρωες και από τις δύο μεριές, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επαναφέρουν την τάξη στο Mushroom Kingdom, όταν ένας μυστηριώδης τυφώνας φέρνει τα πάνω-κάτω. Οι Mario, Luigi, Princess Peach και Yoshi συναντούν τα θεότρελα Rabbids, και η περιπέτεια αρχίζει!

Ταξίδεψε σε 4 κόσμους και αντιμετώπισε τους εισβολείς, μέσα από turn-based μάχες που απαιτούν στρατηγική και σκέψη πριν κάθε κίνηση, ενώ γρίφοι και εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο σου. Αποκλειστικά για το Nintendo Switch και με μοναδικό τρόπο χειρισμού, το Mario + Rabbids: Kingdom Battle είναι ένας απρόσμενος συνδυασμός ιδεών, που ποτέ δεν ήξερες πως θέλεις!

  • Το Mushroom Kingdom βρίσκεται μυστηριωδώς υπό επίθεση, και η παρέα του Mario γίνεται ομάδα με τα απίστευτα Rabbids για να αμυνθούν!
  • Απολαυστική, τακτική μάχη που εκτυλίσσεται σε γύρους, η δημιουργία στρατηγικής και άμεση σκέψη είναι απαραίτητα αγαθά για να πετύχεις
  • Εξόπλισε κάθε έναν από τους χαρακτήρες σου με επιλογές από μια γκάμα 250 όπλων, με πολυποίκιλα στατιστικά και λειτουργίες, για να αντιμετωπίσεις κάθε γρίφο και μάχη όπως διαλέγεις!
  • Αποκλειστικά για το Nintendo Switch, αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες της κονσόλας για να παίζεις άνετα παντού και με οποιονδήποτε, καθώς υποστηρίζει co-op παιχνίδι 2 παικτών!
Βίντεο Προϊόντος
Loading the player...
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...