Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Nintendo Switch Astral Chain

023751
59.99
52.90
Κερδίζετε: 7.09 (12%)
Επιστροφή μελών gamescom: 1.06 ευρώ
Εξαντλήθηκε
Εξαντλημένο προϊόν
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο!
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Η τελευταία ευκαιρία της ανθρωπότητας κατά της επίθεσης εξωδιαστατικών εχθρών είναι ένα ιδιαίτερο όπλο που ονομάζεται Λεγεώνα. Ως αρχηγός στην ελίτ της αστυνομικής δύναμης Neuron, εσύ και η Λεγεώνα θα συνεργαστείτε για να λύσετε τις υποθέσεις και να σώσετε την ανθρωπότητα.
 
  • Απόλαυσε κορυφαία δράση. Το παιχνίδι Astral Chain, σου δίνει πλήρη έλεγχο σε δύο χαρακτήρες ταυτόχρονα για συναρπαστική συνεργατική δράση, ευγενική προσφορά του PlatinumGames. Εναλλαγές μεταξύ πολλών τύπων λεγεώνων και δεξιότητες για να σώσεις τον κόσμο σου. Διαθέτει φιγούρες χαρακτήρων σχεδιασμένες από τον αναγνωρισμένο καλλιτέχνη, Masakazu Katsura (ZETMAN, Video Girl Ai) και σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του PlatinumGames Takahisa Taura (σχεδιαστής της NieR: Automata). Το Astral Chain, επίσης, εποπτεύεται από τον Hideki Kamiya, δημιουργό της σειράς Bayonetta.
  • Συνδυαστικός τρόπος παιχνιδιού. Μπορείς να ελέγξεις τον πρωταγωνιστή και ένα ειδικό όπλο που ονομάζεται Λεγεώνα ταυτόχρονα, χτίζοντας κομψά combos χρησιμοποιώντας και τους δύο χαρακτήρες σε συνδυασμό.
  • Διάλεξε τη σωστή στρατηγική.Υπάρχουν πολλαπλές Λεγεώνες στο παιχνίδι, η καθέ μια με διαφορετικό στιλ μάχης και ικανότητες. Μπορείς ακόμη και να αλλάξεις στρατηγική μεταξύ Λεγεώνων κατά βούληση κατά τη διάρκεια της μάχης σε πραγματικό χρόνο.
  • Αλληλεπίδραση στην πόλη.Αυτή η αποκαλυπτική ρύθμιση είναι γεμάτη από περίπλοκες λεπτομέρειες και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων πολίτων και υπόπτων με τους οποίους μπορείς να αλληλοεπιδράσεις στην πόλη.
  • Aποκάλυψε τα μυστικά.Χρησιμοποίησε τις ικανότητες της Λεγεώνας όχι μόνο στη μάχη, αλλά και για τη διερεύνηση περιπτώσεων και την επίλυση παζλ. Αποκάλυψε τα μυστικά της εναλλακτικής διάστασης που ονομάζεται Αστρικό Πλάνο, απ` όπου προέρχονται οι μυθικοί εισβολείς.

 

Βίντεο Προϊόντος
Loading the player...
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...