Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Nintendo Switch Wasteland 2 Director's cut

019071
39.99
31.90
Κερδίζετε: 8.09 (20%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.64 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
1 Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Το Director's Cut περιλαμβάνει νέα γραφικά, νέες λειτουργίες όπως Precision Strike, καθώς και νέες επιλογές customization με μπόλικα νέα perks!

Το Wasteland 2 είναι η συνέχεια του γνωστού παιχνιδιού Wasteland, το οποίο κυκλοφόρησε στα PC το 1988. Αποτέλεσε όχι μόνο το 1 RPG παιχνίδι που εκτυλισσόταν σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, αλλά και την έμπνευση για τη δημιουργία άλλων παιχνιδιών, όπως της σειράς Fallout.

Βυθιστείτε σε turn-based μάχες τακτικής που θα δοκιμάσουν τα όρια των δεξιοτήτων της στρατηγικής σας, καθώς πολεμάτε για να επιβιώσετε σε έναν έρημο κόσμο όπου η ωμή δύναμη από μόνη της δεν είναι αρκετή για να σας σώσει!

  • Βαθύ σενάριο και διάλογοι: Το Wasteland 2 περιλαμβάνει 500.000 λέξεις διαλόγου και περιγραφών, ενώ η συγγραφή του έχει γίνει από μεγάλα ονόματα όπως ο Nathan Long, ο Chris Avellone και ο Colin McComb.
  • Επιλογές που έχουν σημασία: μπορείτε να σκοτώσετε οποιονδήποτε NPC θέλετε, ολόκληρος ο κόσμος του παιχνιδιού όμως αντιδράει ανάλογα με τις αποφάσεις σας. Επιπλέον ο κόσμος αντιδράει διαφορετικά ανάλογα με την εμφάνισή σας, τις επιλογές σας, την υγεία σας, ακόμα και με το ποιους χαρακτήρες έχετε επιλέξει να έχετε πλάι στην ομάδα σας.
  • Δεκάδες ώρες παιχνιδιού. Εκατοντάδες χαρακτήρες. Χιλιάδες παραλλαγές στην εμφάνιση των Rangers σας. Πάνω από 150 όπλα. Δεκάδες δεξιότητες. Ακόμα και το User Interface μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις των παικτών.
  • Δημιουργημένο από φημισμένα στελέχη παραγωγής RPG παιχνιδιών. Ανάμεσα στις δημιουργίες τους τα Fallout, Baldur's Gate και Planescape Torment.
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...