Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Nintendo Switch Deponia

018678
39.99
32.90
Κερδίζετε: 7.09 (18%)
Επιστροφή μελών gamescom: 0.66 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
1 Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Στο Deponia ο κόσμος έχει εκφυλιστεί σε ένα τεράστιο σκουπιδότοπο, στον οποίο ο ιδιότροπος Rufus ίσα που φέρνει βόλτα τη μίζερη ύπαρξη του. Είναι μέλος της κατώτατης κοινωνικής τάξης, καταδικασμένος να ζει τη ζωή του κυριολεκτικά επάνω σε βουνά σκουπιδιών. Ελπίζει να βρει μια ευκαιρία να βρεθεί στον κόσμο των πλουσίων, οι οποίοι ζουν σε μια αιωρούμενη πόλη πάνω από τα σύννεφα. Η μοίρα δείχνει να χαμογελάει σε αυτόν τον ξιπασμένο τεμπέλη όταν μια μέρα μία γοητευτική γυναίκα με το όνομα Goal από τον ψηλότερο τομέα πέφτει σε μία από τις στοίβες σκουπιδιών. Ο Rufus αποφασίζει να βοηθήσει την νεαρή γυναίκα πηγαίνοντας την στον σύζυγο της. Όταν καταλαβαίνει ότι ο σύζυγος της Goal είναι σωσίας του, σκέφτεται ένα διαβολικό σχέδιο για να αποκτήσει πρόσβαση στον επάνω κόσμο. Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα σχεδίασε.

Βοηθήστε τον Rufus, το φτωχό αγόρι της χωματερής, να κερδίσει το κορίτσι του ουρανού. Μόνο με αυτό το πλούσιο κορίτσι των ονείρων του θα μπορέσει να αποδράσει από την Deponia και, αναπάντεχα, να σώσει τον πλανήτη.

Μοναδικό comic στυλ με 2D γραφικά υψηλής ανάλυσης σχεδιασμένα στο χέρι

• Παράξενοι χαρακτήρες και τρελό χιούμορ

 Δύσκολοι γρίφοι και ολόκληρες ώρες διαλόγων

• Μοναδικό στο είδος του σύμπαν που ακολουθεί την παράδοση του Douglas Adams (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy), του Terry Pratchett (Discworld) και του Matt Groening (The Simpsons, Futurama)

• Από τους δημιουργούς των βραβευμένων παιχνιδιών Edna & Harvey: The Breakout, Edna & Harvey: Harvey's New Eyes και The Whispered World

Βίντεο Προϊόντος
Loading the player...
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...