Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00,Σάββατο. 10:00-15:00 Με αγορές  80€ Δωρεάν Μεταφορικά

Crash Bandicoot n. Sane Trilogy pvc Statue 23cm

007518
Εκπτωση
8%
59.99
54.90
Κερδίζετε: 5.09 (8%)
Επιστροφή μελών gamescom: 1.10 ευρώ
Άμεσα διαθέσιμο
για αποστολή ή παραλαβή
2 Τμχ
+
Παράδοση
Τρόποι πληρωμής
Επιλέγεις gamescom.gr για
Περιγραφή

Η First 4 Figures, κατασκευάστρια εταιρία premium αγαλμάτων από gaming σειρές, αποτύπωσε τον Crash Bandicoot σε ένα πανέμορφο, επιβλητικό και λεπτομερέστατο αγαλματίδιο ύψους περίπου 23εκατοστών. Με το χαρακτηριστικό θεότρελο βλέμμα του και μια στάση που έχει χαραχθεί στη μνήμη πολλών gamers, ο Crash Bandicoot θα στολίσει τον χώρο σου επάξια, φέρνοντάς σου αναμνήσεις χρόνων στον νου!

Ο αγαπημένος Crash Bandicoot ενισχύθηκε γενετικά από τον Dr Neo Cortex. Όταν απέδρασε από το κάστρο του Cortex, οργάνωσε την αντίσταση εναντίον του, με σκοπό να βοηθήσει τα υπόλοιπα αιχμάλωτα ζώα. Η πιο ευδιάκριτη τακτική που χρησιμοποιεί ο Crash είναι να περιστρέφεται σαν τυφώνας με μεγάλη ταχύτητα και να ρίχνει στο έδαφος οτιδήποτε αγγίζει.

 

Με την «σφραγίδα» της First 4 Figures!

Premium, είναι το «κάτι παραπάνω», κάτι ιδιαίτερο. Ένα αγαλματίδιο μεγάλων διαστάσεων που θα στέκεται επιβλητικά στο ράφι σου, οφείλει να εντυπωσιάζει τόσο όσους το βλέπουν πρώτη φορά, όσο και εσένα που θα το βλέπεις καθημερινά. Η First 4 Figures χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, έμπειρους καλλιτέχνες, και είναι σε διαρκή επικοινωνία όχι μόνο με την δημιουργό εταιρία της σειράς για να επιβεβαιώνεται κάθε λεπτομέρεια του αγάλματος, αλλά και με τους fans της, για να μπορεί να παραδώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όταν εν τέλει το άγαλμα φύγει από τα χέρια τους και φτάσει στα δικά σου.
Βίντεο Προϊόντος
Loading the player...
Μπορεί να σε ενδιαφέρει...