Το κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά. Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00

Κατηγορίες

Κλειδάριθμος Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

115465
Σε απόθεμα
Σελίδες: 152
Από 15.00 
12.60 
(16% Off)
ΑΓΟΡΑ
Βάρος: 0.08kg

Περιγραφή

Απαντήσεις στις Ερωτήσεις πιστοποίησης ΙΕΚ Πλήρης οδηγός για σπουδαστές δημόσιων Ι.Ε.Κ. Βοήθημα για τους εκπαιδευτές της ειδικότητας Προτεινόμενες απαντήσεις θεμάτων θεωρίας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Περιλαμβάνει όλη την εξεταστέα ύλη 300 απαντήσεις με παραδείγματα Οδηγός για επαγγελματίες του Τουρισμού. Το βιβλίο αυτό περιέχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για την ειδικότητα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)». Οι απαντήσεις είναι βασισμένες στην ύλη που διδάσκεται κατά τα τέσσερα εξάμηνα σπουδών και στην πείρα που έχει αποκομίσει η συγγραφέας από την πολυετή εργασία της σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η σύνταξη των απαντήσεων έγινε με ιδιαίτερη επιμέλεια, ώστε να διευκολυνθούν οι σπουδαστές στην προετοιμασία τους για τις εξετάσεις. Ωστόσο, το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο σε σπουδαστές ΙΕΚ, αλλά και σε εκπαιδευτικούς για την εκγύμναση των σπουδαστών στις αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και σε ήδη εργαζομένους στον τομέα του Τουρισμού για τη μέγιστη δυνατή κατανόηση των ορισμών, των εννοιών και των λειτουργιών που τον διέπουν. Κατά συνέπεια, δεν είναι μόνο εκπαιδευτικό βοήθημα, αλλά και ένας πλήρης οδηγός εκπαίδευσης για τους νεοεισαχθέντες στον κλάδο του Τουρισμού.   Η Βασιλική Τσιροπούλου είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 2017). Έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, σε υπεύθυνες θέσεις επισιτισμού (τμήμα Τροφίμων & Ποτών) και υποδοχής, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Χαλκιδική) καθώς και στο εξωτερικό (Κύπρο και Αγγλία). Είναι καθηγήτρια από το 2008 σε δημόσιες και ιδιωτικές σχολές της μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΙΕΚ Ξυνή Θεσσαλονίκης, ΙΕΚ Καβάλας και ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης) σε τμήματα Τουρισμού, Μαγειρικής Τέχνης και Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας, καθώς και εκπαιδευτικός συνεργάτης σε τμήματα ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ στα ΚΕΚ Πρωταγόρα Ξάνθης και Καβάλας.

Χαρακτηριστικά

Ημ/νία έκδοσης:
1900-01-01 00:00:00
Σελίδες:
152
ISBN:
978-960-461-863-7
Σχήμα (πλάτος x ύψος):
14 x 20,5 εκ.
Βιβλιοδεσία:
Μαλακό

Επιλέξαμε ειδικά για σένα!

Σχετικά Προϊόντα

Χρησιμοποιούμε Cookies!
Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων, την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, αλλά και για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία και απροβλημάτιστη εμπειρία περιήγησης.
Αν αποδέχεστε μόνο τα απαραίτητα cookies, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες κάποιες λειτουργίες του site, που εξαρτώνται από τα cookies τρίτων. Για να έχετε διαθέσιμες όλες τις λειτουργίες, θα πρέπει να κάνετε αποδοχή όλων.

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου.

Τα cookies λειτουργικότητας χρησιμοποιούνται για την βελτίωση της λειτουργίας του ιστότοπου.

Τα cookies διαφήμισης μας βοηθουν να προβάλουμε περιεχομένο σχετικά με τα ενδιαφέροντα σας.

Τα cookies στατιστικών μας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώνουμε την εμπειρία που προσφέρουμε.